Nieuws

Dit is onze nieuwspagina, hieronder staan onze items...

29 mei 2019

Na de Tweede Kamer, heeft ook de Eerste Kamer ingestemd met de nieuwe Arbeidsmarktwet. Daardoor verandert een aantal belangrijke zaken op de arbeidsmarkt vanaf 2020.


02 mei 2019

Het 100.000 Banenplan van MKB-Nederland, VNO-NCW en LTO ligt op koers en haalt – dankzij de marktwerkgevers – voor het vierde jaar op rij de gestelde doelen. Dat blijkt uit nieuwe voorlopige cijfers van het UWV over 2018.


21 december 2018

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen. Tijdens deze periode sluiten wij even onze deuren, zodat wij op 7 januari lekker fris starten aan het nieuwe jaar. Geniet van de feestdagen!


22 november 2018

Staatssecretaris Tamara van Ark stuurt een brief naar de Tweede Kamer. Een 'breed offensief'. "We moeten flink aan de bak! Ik wil een inclusieve samenleving waarin mensen met en zonder beperking naast elkaar werken. Zeker in deze krappe arbeidsmarkt hebben we iedereen nodig", zegt Van Ark.


09 oktober 2018

De overheid verplicht zichzelf niet langer om arbeidsgehandicapten aan te nemen. Het quotum arbeidsgehandicapten dat in dienst is bij de overheid wordt consequent niet gehaald. Marktpartijen halen het streefaantal wel. Om gezamenlijk de norm toch te halen, wil staatssecretaris Tamara van Ark (Sociale Zaken) de scheiding tussen markt en overheid opheffen.


Naar het nieuwsarchief